Eyelash Extentions

Slut med mascara og vippebukker! Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning og after care.

Proceduren: Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. vi tager os den frihed at sige nej til ønsker om vipper der er for lange eller for tykke i forhold til kundens natur vipper.

Med single eyelash extentions ønsker vi at ramme et naturligt look.

Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.

En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde.

Limen er ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 6 uger.

Efter 2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat.

Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig, på de 2 timer vi sætter af. ( da det er meget forskelliget hvor mange vipper man har, kan man i nogle tilfælde ikke nå alle vipper. et nyt sæt indebære at vi ca når imellem 90 til 120 vipper pr øje.)

For at beholde de smukke vipper anbefales en times opfyldning ca. hver 2-3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gør vi også dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions!

HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerne nedsætte holdbarheden.

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Hvis der er efterbehandlet med Nano Mist er tiden nedsat til kun 4 timer! Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.

0