klinik Anja K.

Kosmetolog, Vippeteknikker, negleteknikker & Spraytanner.

Her nedenfor kan du læse mere om vores neglebehandliger.

Om CND Shellac

Det tog fem år for CND, at udvikle det professionelle negleprodukt CND ShellacTM, men det var også ventetiden værd. Nu kan deres kunder med det samme efter, at de har fået lakeret negle, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene, fordi shellacTM hærder ved UV-lys og derved er helt tør efter behandlingen.

CND ShellacTM Nail Color fra CND er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.

Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color!

Holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak - og hærdes i et UV-lys,hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og "3-Free" - ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater.

Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken - også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

CND Shellac™ Nail Color lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle CND Shellac Remover Wraps - integrerede bomuldsrondeller i 10 min,og kan derefter nemt skubbes af. 

Der er også mulighed for at have det lidt extra sjovt med shellac. Nailart kan være alt fra mønstre til sten, glimmer, perler mm. Det er kun fantasien, der sætter grænser. For inspiration kan du kigge forbi Facebook og se nogle af mine negle.

VI YDER 1 UGES GARANTI FOR HOLDBARHEDEN, MED FORVENTING TIL AT DER BRUGES CND SOLAROIL 1 - 2 GANGE DAGLIGT!